Werkzoekenden

Upload jouw CV gratis, makkelijk en snel!

Werkgevers

Uw nieuwe medewerkers makkelijk en snel gevonden!


Informatie

Eerste stap bij het vinden van een nieuwe baan
CV-overzicht.nl brengt werkzoekenden en bedrijven met elkaar in contact. Onze eenvoudige website biedt werkzoekenden een goede kans om de juiste baan te vinden door het online gratis plaatsen van CV, doorlopen opleidingen, werkervaring, foto en/of video. Omgekeerd bieden we werkgevers een overzicht van CV’s met bijbehorende informatie van werkzoekenden om de juiste werknemer te vinden. De eenvoudige werking van de site en het overzichtelijke karakter zijn punten waar wij op scoren binnen de arbeidsbranche. CV-overzicht.nl is onderdeel van Work-a-licious, dat in 2007 begonnen is als werving & selectie bureau. Naarmate de invloed van het internet sindsdien een grote opmars maakt, ook in de wereld van de werving & selectie, zijn wij begonnen met het realiseren van een site waar vraag en aanbod samen kunnen komen. Ondanks de invloed van het internet dat al twee decennia lang ieder jaar merkbaar groter is geworden, verwachten wij dat deze nog steeds groeiende is, met name op het gebied van dataverwerking en -distributie zoals foto en video.

Foto en video
Wanneer foto en video gecombineerd worden met een CV blijkt deze manier van solliciteren vele malen succesvoller te zijn dan het plaatsen van enkel een CV. Kandidaten kunnen op CV-overzicht.nl eenvoudig hun Video-CV (VideoCV) plaatsen, wat als een directe open sollicitatie gezien kan worden. Daarom heeft CV-overzicht.nl deze faciliteiten geïntegreerd in haar formule, een formule die zich op meerdere fronten onderscheidt van de concurrentie.

Vakmensen
Waar andere websites zich met name richten op het hoger kader en zich beperken tot hoger opgeleiden, tellen voor ons juist de mensen die de basis van onze economie vormen. CV-overzicht.nl is er voor vakmensen met een VMBO, MBO of practische HBO opleiding, richt zich ook qua acquisitie op bedrijven uit het lager- en middenkader en zet zich in om juist deze mensen, die zo belangrijk zijn voor Nederland, aan het werk te helpen.

Overzichtelijk karakter
Daarom hebben wij ook goed nagedacht over zaken als layout en bedieningsgemak. CV-overzicht.nl werkt makkelijk en snel, men wordt niet lastiggevallen door tientallen banners met advertorials en meters tekst met (goedbedoelde) adviezen en verwijzingen. Op CV-overzicht.nl is meteen duidelijk waar het om gaat: plaatsing en het onder de aandacht brengen van het CV, met behulp van slimme functionaliteiten, op een eenvoudige manier. Ook is het mogelijk om te zoeken tussen meerdere vacatures welke gratis geplaatst kunnen worden door de ingelogde werkgevers via hun eigen URL.

Totaal concept
CV-overzicht.nl zorgt dus niet alleen voor een toekomst gerichte manier van werving & selectie met gebruiksvriendelijke toepassingen, maar biedt werkgevers ook zeer scherpe tarieven voor het inzien van het CV overzicht waarbij wij het gratis plaatsen van uw vacatures meer dan vanzelfsprekend vinden!