Werkzoekenden

Upload jouw CV gratis, makkelijk en snel!

Werkgevers

Uw nieuwe medewerkers makkelijk en snel gevonden!


Adverteren

Vergroot uw exposure online!
Als ingelogde werkgever heeft u de mogelijkheid het logo van uw bedrijf kosteloos op CV-overzicht.nl te plaatsen. Ook kunt u de URL invoeren van uw eigen online vacature pagina, welke kosteloos via onze direct-link vacature site Work-a-licious.nl wordt getoond. Op deze manier vergroot u de exposure van uw bedrijf online, bovendien zijn al deze extra voordelen gratis voor u wanneer u zich heeft aangemeld als werkgever voor inzage in ons CV overzicht. Maak nu een account aan, profiteer direct en geef uw bedrijf online exposure, het is gratis en wordt gezien door honderden potentiële kandidaten!

Mogelijkheden
Ook als niet ingelogde werkgever kunt u adverteren op zowel CV-overzicht.nl als Work-a-licious.nl. Neemt u in dat geval contact op met onze helpdesk, bereikbaar per mail op: info@cv-overzicht.nl. 

Aansprakelijkheid
CV-overzicht.nl, noch Work-a-licious.nl is aansprakelijk voor zaken en/of schade, voortvloeiende uit bovenstaande advertentie mogelijkheden, die de betreffende werkgever aangaan. Ook is CV-overzicht.nl ten alle tijde gemachtigd uw logo en/of URL zonder reden te verwijderen van zowel CV-overzicht.nl als Work-a-licious.nl.