Werkzoekenden

Upload jouw CV gratis, makkelijk en snel!

Werkgevers

Uw nieuwe medewerkers makkelijk en snel gevonden!


CV screening

Een 100% controle op alle referenties
Veel werkgevers hebben ons gevonden om een CV screening te laten uitvoeren, ofwel een Pre Employment Screening (kortweg PES). Voor bedrijven is het een extra zekerheid als de juistheid van een CV wordt nagegaan. Als onafhankelijk specialist is CV-overzicht.nl de schakel tussen uw sollicitatieproces en uw kandidaten. Wij bieden met onze CV screening een 100% controle op alle referenties, doorlopen opleidingen (ook als deze niet voltooid zijn) en werkervaring. Na deze uitgebreide screening worden de resultaten binnen enkele werkdagen verwerkt tot een digitaal rapport, welke voor u als werkgever doorslaggevend is in iedere sollicitatieprocedure.

Gedegen onderzoek
Helaas gebeurt het nogal eens dat er sprake is van bedrog en een kandidaat valse informatie opgeeft in het CV, waardoor u hogere verwachtingen heeft dan de kandidaat uiteindelijk kan waarmaken. Dit kan het aandikken van functies zijn, maar ook onvoltooide- of zelfs niet doorlopen opleidingen komen veelvuldig voor. Juist omdat wij met ons CV overzicht honderden CV's aanbieden van vakmensen, wellicht úw potentiële medewerkers, en wij betrouwbaarheid en verwerking van correcte gegevens hoog in ons vaandel hebben staan, kunt u van ons verwachten dat er een deskundig rapport ontstaat na een gedegen onderzoek.

Toestemming kandidaat
Omdat wij de Wet Bescherming Persoonsgegevens hanteren bij onze CV screening, zijn wij verplicht om schriftelijke toestemming van iedere kandidaat te vragen. Zodra wij deze verklaring ondertekend binnen hebben volgt onze uitgebreide screening met het digitale rapport tot slot. Op deze manier kunt u er zeker van zijn na de sollicitatie ronde(s) een representatieve en gedegen kandidaat binnen uw gelederen te hebben.

Vrijblijvende offerte
Een CV screening kunt u laten uitvoeren voor CV's uit ons eigen overzicht, maar ook voor CV's via andere kanalen. CV-overzicht.nl biedt deze dienst aan tegen scherpe tarieven. Heeft u interesse? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

* Deze velden zijn verplicht.