Werkzoekenden

Upload jouw CV gratis, makkelijk en snel!

Werkgevers

Uw nieuwe medewerkers makkelijk en snel gevonden!


Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over de werking van de site.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van vragen en antwoorden die betrekking hebben op de werking van de site, jouw CV en het vinden van werk. Mocht jouw specifieke vraag er niet tussen staan dan kun je deze ook altijd stellen middels een email. Ons email adres kun je vinden onder onze contactgegevens.

Zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van mijn CV?
Nee, het plaatsen van je CV is geheel gratis, net zo lang tot je via ons een baan hebt gevonden.

Hoe lang duurt het voor mijn CV is geupload?
Niet lang! Het invullen van je gegevens en het uploaden van je CV duurt hooguit één minuut. Vervolgens ontvang je van ons een wachtwoord via je e-mail adres en hiermee kun je direct inloggen op CV-overzicht.nl om je CV te bekijken. Deze is dan ook meteen zichtbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar jou!

Wie heeft er inzage in mijn geplaatste CV?
Jouw CV wordt bekeken door werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Deze werkgevers zijn niet alleen bedrijven die in verschillende branches actief zijn, maar dit zijn ook uitzendbureau's of werving & selectiebureau's. Zij kijken of jouw CV aan hun criteria voldoet en nemen dan meestal meteen contact met je op, waarna er een afspraak voor een sollicitatie gesprek met je gemaakt wordt.
Je CV is dus niet zichtbaar voor andere mensen die op zoek zijn naar een baan.

Hoe lang blijft mijn CV zichtbaar?
Dit bepaal je zelf. Na dat je je CV hebt geplaatst kun je met je e-mail adres en je wachtwoord altijd bij je CV om er een nieuwe foto, video of motivatie bij te plaatsen of je CV te verwijderen.

Wat kost het om mijn CV lang zichtbaar te houden?
Helemaal niets! Inschrijven en het uploaden van je CV, foto of video is gratis en je kunt hiervan zo lang gebruik maken als je zelf wilt. Ook als je je CV hebt verwijderd kun je je weer kosteloos opnieuw aanmelden.

Hoe werkt de website?
De werking is niet moeilijk. Voor werkzoekende en werkgever geldt hetzelfde principe van aanmelden en inloggen met je eigen email adres en het van ons verkregen wachtwoord. Via de homepage kun je je gegevens invoeren (en je CV uploaden), waarna een wachtwoord via email wordt verzonden. De combinatie van email adres en wachtwoord kan rechtsboven op de homepage van CV-overzicht.nl worden ingevoerd om toegang te krijgen tot je eigen gegevens. Deze kun je vervolgens ieder moment van de dag wijzigen of aanvullen. Werkgevers komen na het invoeren van hun email adres en wachtwoord in het menu om CV's te zoeken. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kan ik deze opnieuw aanvragen?
Geen probleem! Tijdens het inloggen met je email adres klik je op Wachtwoord vergeten? en je krijgt van ons een mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Kan ik op CV-overzicht.nl ook zelf zoeken naar een baan?
Ja dat kan! Klik in het menu onderaan op Vacature overzicht en je komt op de website van Work-a-licious. Hier zijn de vacatures te zien van de werkgevers die zijn ingelogd op CV-overzicht.nl. Je kunt via deze vacatures zelf contact opnemen met het desbetreffende bedrijf en een sollicitatie gesprek aanvragen. Op deze manier vergroot je je kansen op een leuke baan!

Mijn huidige werkgever weet niet dat ik open sta voor een andere baan, kan deze mijn CV ook zien?
Je kunt aangeven hoe je huidige bedrijf heet, hiermee wordt jouw CV geblokkeerd voor alle e-mail adressen van je huidige werkgever wanneer die is ingelogd. Op deze manier kunnen wij voor 99% garanderen dat deze jouw CV niet ziet.