Werkzoekenden

Upload jouw CV gratis, makkelijk en snel!

Werkgevers

Uw nieuwe medewerkers makkelijk en snel gevonden!


Algemene informatie voor werkgevers

Uitgebreide mogelijkheden
CV-overzicht.nl is een zeer eenvoudig en makkelijk te bedienen website waar u als werkgever of -bemiddelaar terecht kunt wanneer u op zoek bent naar potentiële werknemers. Onze CV database bevat CV's van kandidaten uit een groot aantal branches, waarbij de nadruk ligt op lager- tot middelhoog opgeleide vakmensen. Naast CV's hebben de kandidaten ook de mogelijkheid zichzelf meer exposure te geven d.m.v. het plaatsen van een motivatie, een foto of zelfs een film waarop ze zichzelf presenteren. Zodoende krijgt u een nog beter beeld van de kandidaat, in tegenstelling tot veel andere media waarbij u met minder facetten genoegen moet nemen om de juiste werknemer te vinden. Bekijk honderden CV's, selecteer en neem direct zelf contact op de kandidaten van uw keuze.

CV screening
Ook wanneer u denkt de ideale kandidaat gevonden te hebben, maar toch de zekerheid wilt hebben dat alle referenties kloppen kunt u CV-overzicht.nl een CV screening, ofwel een Pre Employment Screening (PES), laten uitvoeren. Kijkt u in het menu onder CV screening voor meer informatie over deze dienst.

Werving & Selectie
Ieder bedrijf ziet graag de ideale kandidaat binnen komen na een snelle sollicitatieprocedure. Immers, sollicitatieronden vergen veel tijd en kosten uw organisatie veel energie. Maar vaak valt het tegen en staat een vacature langer open dan de bedoeling is, in dat geval zou de Werving & Selectie procedure van CV-overzicht.nl interessant zijn geweest. U kunt het hele proces aan ons overlaten. U bespaart tijd, energie èn geld. Ook wanneer u geen tijd heeft om urenlang in CV databases te speuren naar potentiële kandidaten kunnen wij alvast een pre selectie voor u maken van de kandidaten die het best passen in uw profiel en functie eisen. U bent er dan zeker van dat alle geselecteerde kandidaten voldoen aan onze hoge eisen en volledig gescreend worden op opleidingen en werkervaring.

Extra exposure
Voor u als werkgever biedt CV-overzicht.nl het beste van twee werelden. Enerzijds kunt u zelf op zoek gaan naar geschikte werknemers in onze uitgebreide CV database, waar zich dagelijks meer en meer werkzoekenden inschrijven, anderzijds kunt u zich ook laten vinden door meerdere potentiële werknemers. U heeft namelijk de mogelijkheid uw vacature(s) extra exposure te geven via onze direct-link vacature site Work-a-licious.nl. Wanneer u een account aanmaakt op CV-overzicht.nl heeft u de mogelijkheid tot het invoeren van de URL met uw eigen internetpagina waarop uw vacatures staan. Deze wordt vervolgens getoond in het vacature overzicht op Work-a-licious.nl. Als potentiële werknemers interesse hebben in de getoonde vacatures komen ze direct bij u terecht, zonder tussenkomst van een derde partij.
Het tonen van uw vacature(s) is bovendien gratis! Deze dienst krijgt u kosteloos aangeboden bij het aanmaken van een account op CV-overzicht.nl.

Met uw account steunt u goede doelen
Maakt u nu een account aan dan heeft u voor onbepaalde tijd kosteloos en vrijblijvend inzage in ons CV overzicht. U kunt dus onbeperkt zoeken naar nieuwe kandidaten en tevens vacatures plaatsen zoveel u wilt! Na deze termijn bepaalt u zelf of u inzage wilt behouden. Wij doen u dan in december een uniek aanbod waarbij u goede doelen steunt met uw account!
Uniek in Nederland is ons aabod om zelf uw prijs te bepalen voor inzage in ons CV overzicht en tevens meerdere goede doelen te steunen. Van uw zelf gekozen maandelijkse factuurbedrag gaat maar liefst 50% naar goede doelen! Op deze manier bent u voordelig uit en helpt u tegelijkertijd mensen en organisaties die uw hulp hard nodig hebben.
Vertelt u dit initiatief door aan uw zakenrelaties en klanten, help onze medemens in gebieden waar onze hulp hard nodig is!

Binnenkort volgt hier de lijst van goede doelen.